prijava

ekoEna - proizvodi od aronije

Main untitled 1
telefon: 0916129739
adresa: Munđakova 1, 10380 Sveti Ivan Zelina Lokacija na mapi

2012. godine, usred bolesti člana obitelji, desetljećima zapuštenu zemlju pretvorili smo u pravi mali raj koji rađa plodove zdravlja. To je vrijeme kojeg se sada prisjećamo s veseljem, kada smo saznali za čudnovatu biljku korištenu pri liječenju ljudi izloženih nuklearnoj radijaciji u Černobilu - Aroniju. Zdravlje je bilo vraćeno, a ljubav rođena

Često se tješimo ovom uzrečicom, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci kada su aktivnosti na plantaži u punom jeku! Cjelokupna obrada tla i briga o voćnjaku provodi se ručno (uz pomoć pokoje trimerice), stoga na našim proizvodima stoji i oznaka „Njegovana i brana rukama“.

Aronija je dar majke Prirode koji ima jedinstvena svojstva među svim vrstama voća. Do sada su znanstvenici dokazali da ima najveću antioksidativnu aktivnost među voćem i cijeli niz preventivnih učinaka na bolesti uzrokovane oksidacijskim stresom.

Što su slobodni radikali? Nusproizvod kemijskih reakcija u ljudskom tijelu, rezultat loše hrane, stresa i lošeg načina života općenito. Povišena koncentracija slobodnih radikala u tijelu kolokvijalno rečeno znači i početak bolesti. Njihovo djelovanje je radikalno loše za naše zdravlje. Aronija ih veže na sebe i izbacuje iz tijela. Pametne li biljke! :)

Njena ostala djelovanja mogu se opisati kroz antikancerogeni i antiupalni učinak širokog spektra, prepuna je vitamina i može se konzumirati kao imuno-stimulans.

Tijekom prvih godina proizvodili smo isključivo ekološki sok od aronije, sušenu aroniju, čaj i prah. S vremenom se stvorila potreba za novim asortimanom domaćih hand-made proizvoda.

Zasukali smo rukave i liniju proizvoda proširili novitetima koji su Aroniju, supervoće jedinstvenih karakteristika, približili našim dragim kupcima. Naravno, prije toga smo ih sve temeljito testirali na ljudima! :) Hvala našim prijateljima i partnerima što su nam pri tome pomogli.

Proizvodi

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.