prijava
0
Cart

Uključi se

Postani dio solidarnog kratkog lanca opskrbe Hrana za dobro. Kupovinom ovih proizvoda direktno pomažeš razvoju malih ekoloških proizvođača hrane koji nam osiguravaju zdravu i nutritivno vrijednu hranu. Unutar programa Hrana za dobro radimo isključivo s proizvođačima koji cijene tlo i život oko nas, koji kvalitetom svojih proizvoda cijene nas kao korisnike te radimo samo s onima koji koriste ekološke metode proizvodnje hrane. Oni su tu zbog nas mi smo tu zbog njih. Time jačamo i dobru ekonomiju jer novac kruži u zajednici i među ljudima koji stvaraju vrijednost. Tako osnažujemo prostore oko nas da budu solidarniji i humaniji, održiviji u svakodnevnom životu i otporniji na eventualne krize.

Za kupovinu trebaš otvoriti korisnički račun, odabrati proizvode, platiti putem internet bankarstva te doći po svoju narudžbu. Naručivanje je moguće svaki tjedan od petka do ponedjeljka. Preuzimanje hrane je svaki utorak za Dostava na kućni prag od 18h i svaki četvrtak na dvije lokacije; Kvatrić (Galerija Miroslav Kraljević) od 17.00 - 18.00 sati te Trešnjevka (Rabarova ulica, slijepa ulica do kraja, parking, kod Parka Kate Šoljić) od 19.00 - 19.30 sati.

 

Dostave na kućni prag moguće je naručiti isključivo za iznose iznad 30€. Dostavljaču se plaća naknada za dostavu u iznosu od 5€ direktno prilikom preuzimanja naručene dostave. 

 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.