prijava
0
Cart

O nama

Zadruga za dobru ekonomiju je osnovana 2014. godine na inicijativu udruge Zelena mreža aktivističkih grupa i dugogodišnjeg rada na održivim i solidarnim politikama hrane. Zadruga je naš praktični alat za jačanje tih politika. Glavni program Zadruge za dobru ekonomiju je model Hrana za dobro koji slijedi princip solidarnog kratkog lanca između proizvođača i potrošača. Time doprinosimo opstanku malih obiteljskih ekoloških gospodarstva, promičemo održivi životni stil i olakšavamo pristup zdravoj hrani. Kako bi razvijali pravednije ekonomske odnose u društvu zalažemo se za prehrambeni suverenitet i lokalizaciju sustava prehrane koliko je god moguće u hrani koja se može ovdje proizvesti. Hranu naših članica i suradnika prodajemo putem on-line trgovine.

Zadrugu za dobru ekonomiju je članica Urgenci - svjetske mreže Community Supported Agriculture modela i Zadruge za etično financiranje (ZEF).

Za kupovinu trebaš otvoriti korisnički račun, odabrati proizvode, platiti putem internet bankarstva te doći po svoju narudžbu. Naručivanje je moguće svaki tjedan od petka do ponedjeljka. Preuzimanje hrane za opciju Dostava na kućni prag je utorkom od 18h, a osobno preuzimanje je svakog četvrtka na dvije lokacije; Kvatrić (Galerija Miroslav Kraljević) od 17.00 - 18.00 sati te Trešnjevka (Rabarova ulica, slijepa ulica do kraja, parking, kod Parka Kate Šoljić) od 19.00 - 19.30 sati.

 

Dostave na kućni prag moguće je naručiti isključivo za iznose iznad 30€. Dostavljaču se plaća naknada za dostavu u iznosu od 5€ direktno prilikom preuzimanja naručene dostave. 

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.